Eikenhouten schuur

Een eikenhouten schuur op maat laten maken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het maken van bijgebouwen van hout? Dan bent u bij CW Systems aan het juiste adres. Bij ons werken mensen die veel ervaring hebben op het gebied van alles wat maar met het maken van gebouwen van hout te maken heeft. We hebben door de jaren heen al heel wat verschillende gebouwen gemaakt en we gaan ook graag voor u aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld een eikenhouten schuur hebben? Dan kunt u altijd even bij ons aankloppen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen.

Een eikenhouten schuur voor Eindhoven

We hebben bij CW Systems een echte passie voor hout. Vandaar ook dat wij ons er op hebben toegelegd om de mooiste gebouwen van hout te maken. Als u ook interesse heeft in een mooie eikenhouten schuur op maat, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Bel of mail ons en maak uw wensen kenbaar aan ons. We komen dan een keer bij u langs zodat wij niet alleen het idee met u door kunnen spreken, maar ook direct de bouwlocatie kunnen bekijken. We maken een eerste schets voor u, aan de hand waarvan wij een offerte voor u maken. Aan de hand van nog verder uitgewerkte plannen maken wij dan een ontwerp in 2D en 3D, zodat u een nog beter idee krijgt van wat er bij ons mogelijk is.

Laat ons uw eikenhouten schuur op maat maken

Als u helemaal akkoord bent met wat er in de ontwerpen te zien is, dan gaan wij aan de slag met het bouwen van uw eikenhouten schuur. Wij zetten voor u een oerdegelijk gebouw neer wat uw leven lang mee kan gaan. Wij maken dit allemaal met de nieuwste, computergestuurde freesmachines, die voor buitengewoon nauwkeurige verbinding zorgen. We zorgen ervoor dat de schuur er zowel van binnen als van buiten helemaal uit komt te zien zoals u dat wenst. Wij zorgen dat er straks een prachtige eikenhouten schuur in Eindhoven of omgeving staat.

AUTHENTIEKE HOUTBOUW

BOOMSTAMBLOKHUT

VAN SCHETS TOT REALISATIE