Eiken schuur

Een eiken schuur op maat laten maken

Wilt u bij uw huis een eiken schuur laten maken? Een eiken schuur op maat die er niet alleen maar prachtig uitziet, maar die ook nog eens van het mooiste en stevigste hout is gemaakt? Neem dan vandaag nog even contact op met CW Systems. We bieden u namelijk de mogelijkheid om een prachtige eiken schuur in uw tuin te laten zetten. Samen met u gaan we bekijken hoe groot deze schuur moet worden en in welke stijl u deze gebouwd wilt zien. Aan de hand hiervan maken wij schetsen die wij daarna voor u gaan realiseren.

Een eiken schuur in Eindhoven

U woont in Eindhoven en wilt graag een schuur bij uw huis laten bouwen? U heeft dan meerdere verschillende opties. Als u echter een schuur bij uw huis wilt hebben die er precies zo uitziet als u zelf al in gedachten had, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wens te bespreken. Wij weten precies hoe een mooie houten schuur het beste gemaakt kan worden. Voor een eiken schuur in Eindhoven neemt u om te beginnen gewoon even een kijkje op onze website. Hier vindt u een ruim overzicht van verschillende schuren die wij door de jaren heen hebben gemaakt voor andere klanten.

Meer weten over zo'n mooie eiken schuur?

Die eiken schuur op maat maken wij heel graag voor u. We raden u dan ook aan om gewoon eens op onze website te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is bij CW Systems. We komen dan een keer bij u langs om te bekijken wat voor ruimte er is voor de schuur en hoe groot u wenst dat deze wordt. We maken hierna eerste schetsen, die we voor u ook kunnen ontwerpen in 2D of 3D. Als u dit goedkeurt gaan we voor u beginnen met het bouwen van uw houten schuur op maat. Meer weten? Neem dan even contact met ons op met al uw vragen.

AUTHENTIEKE HOUTBOUW

BOOMSTAMBLOKHUT

VAN SCHETS TOT REALISATIE