Eiken poolhouse

Een eiken poolhouse op maat

Wilt u een mooi poolhouse in uw tuin? Een poolhouse dat mooi gemaakt is en dat een leven lang mee kan gaan? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met CW Systems. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van poolhouses. Ook bij u komen we graag zo'n mooi poolhouse neerzetten. We hebben verschillende ontwerpen voor u klaarstaan, maar hier kunt u natuurlijk ook zelf uw gedachten over laten gaan, zodat u straks een poolhouse heeft dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Een eiken poolhouse voor Eindhoven

We raden u aan om eerst eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u namelijk een groot aantal voorbeelden van poolhouses die wij in het verleden hebben gemaakt. Dit zijn mooie gebouwen die wij van het mooiste hout maken. Zo kunt u er op rekenen dat u niet alleen maar iets in uw tuin heeft staan dat er mooi uitziet, maar dat daarbij ook nog eens een leven lang mee kan gaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan altijd klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Zoekt u een eiken poolhouse op maat?

Voor een mooi eiken poolhouse dat prachtig staat in uw tuin kunt u altijd even contact met ons opnemen. We komen graag eens bij u langs om samen met u door te nemen wat uw wensen zijn. We bekijken dan de ruimte die er voor het eiken poolhouse is, waarna wij aan de hand van uw ideeen een eerste schets maken. Hier werken wij verder aan om een 2D of 3D ontwerp te maken. Zo heeft u alvast een goed idee van wat er allemaal mogelijk is. Als u hiermee akkoord bent gegaan, dan kan het daadwerkelijke bouwen van uw eiken poolhouse in Eindhoven beginnen.

AUTHENTIEKE HOUTBOUW

BOOMSTAMBLOKHUT

VAN SCHETS TOT REALISATIE