Douglas garage

Een Douglas garage op maat

U wilt graag een garage bij uw huis neer laten zetten, waar uw auto en spullen een mooi plekje in kunnen krijgen. Maar u wilt dan wel een garage die van een hoge kwaliteit materiaal is gemaakt en die daarbij ook nog eens heel veel karakter heeft. In een dergelijk geval raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met CW Systems. We maken voor u een Douglas garage op maat, die helemaal is ontwikkeld om aan al uw wensen tegemoet te komen. Een Douglas garage is gemaakt van het mooiste hout en ziet er dan ook prachtig uit.

Een Douglas garage in Eindhoven neerzetten

We gaan graag aan de slag met uw wensen. Wilt u een garage laten maken die er prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens lang meegaat, dan is Douglas hout hier een goede keuze voor. Bij CW Systems weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is en wat u allemaal voor stijlen kunt laten neerzetten. Is het een garage voor een enkele auto waarmee we voor u aan de slag gaan? Of heeft u ook een motor of een heel wagenpark dat een mooi onderdak moet krijgen? Laat het ons weten en wij maken een eerste schets voor u, vergezeld van een offerte die meer duidelijkheid verschaft over de prijs voor uw garage.

Meer weten over een Douglas garage op maat?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden met een Douglas garage, dan komen we graag een keer bij u langs. We staan graag voor u klaar en hebben veel ervaring hebben met het bouwen van garages en helpen u graag bij het vervullen van uw wensen. Ter voorbeeld hebben we op onze website een aantal foto's staan van garages en andere objecten. Zo krijgt u alvast een goede indruk van hoe uw Douglas garage in Eindhoven er uit komt te zien.

AUTHENTIEKE HOUTBOUW

BOOMSTAMBLOKHUT

VAN SCHETS TOT REALISATIE